Storvreta - Falun "Kohonen i dominans"

Jag ber om ursäkt för min frånvaro, men krångel på nätet har förstört...


Storvreta IBK - IBF Falun
Vi var nere på hovet igår och fick med oss denna heta och händelserika match. Storvreta börjar som de ibland gör, lite på hälarna, även om de försöker framåt, så kommer de liksom ingen stans... Falun gick ur första med 1-0 ledning.
I andra blir det jämt, båda lagen släpper in var sitt mål i respektiva boxplay, Storvreta drar det längsta strået och vinner 3-2 efter 3 mål av första kedjan... Kohonen satte dit två snygga, och matchen började vända. I tredje blir det
bråk, ja ett riktigt ståk! Öhman åker på 2+2+10, men trots detta äger nu
Storvreta matchen. Kohonen gör två kasser, innan Fredrik Holtz snyggt dödar matchen med ytterligare två kasser. Domarna blev nog rejält slaktade av en del, och Kohonen hade många samtal med herr Norell... Lite oproffsigt beteende av flera av spelarna, och jag tror Storvreta hade vunnit oberoende av några tveksamma dombeslut, för igår var de faktiskt bättre än Falun. Kan ju tillägga att båda lagen fick lite domslut emot sig, så det jämnade ut sig...
7-4 till Storvreta!



Ja i övrigt kan jag ju nämna att arbetet med utvecklingen på tjej/damsidan har tagi ytterligare steg senaste veckan. Efter förra veckans spelarmöte för nya spelare så har en budgett tagits fram, och planen kring det hela börjar nu att ta form. LOIF kommer med all sannolikhet att ha ett satsande lag i D4 nästa år, och ett utvecklingslag i DJ17, ev F16.
En del arbete gänstår att göra, men efter bra samtal så vet man ju lite mer hur läget ser ut.
Utvecklingen i lagen går ju också framåt, senaste nyhet är ju att yndingen Esther Thorängen börjat ta klivet upp och tränar och matchar med F95. Starkt gjort av den unga damen som bara är 12 år gammal.

Kul grej jag såg på väggen på jobbet: Failing is not to loose, but to give up...


Good Night Uppsala / Crazy m

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback