G.O.R.G.E.O.U.S

Okey folk's! Då var det dags för ännu ett uppror mot denna tidens åsikter och polecy!
Vad är et med tjejer och smink? Eller förlåt, låt mig säga tjejer och utseende, och killar och deras fixering på tjejers utseende.... Så himla trött på kommentarer och synspunkter om att utseendet är det som betyder något...
Ordspråksboken säger det där klockrent i två versar:

kap 11 v. 22 "Som en gullring i svinets tryne är skönhet hos en kvinna utan vett"

kap 31 v.30 "Älskvärdighet kan bedra och skönheten är en vindfläkt (den sviker), men prisas ska den hustru som fruktar Herren"

Säg vad du vill, men varken du eller jag kan bestämma vad som är vackert eller fult. Vem är vi att döma? Är det "flertalets röst och almännhetens anseende" som är rätt?
Ähh, släng dig i väggen Hollywood, gå plankan du ytliga lycka!
Vad är äkta och vad är fake? Vad är plast och implantat och vad är "la naturale" ? Är en barbidocka det optimala för något Gud har skapat? Eller kan det vara så att Gud vet bäst och gör oss vackra allihopa på våra olika sätt, och att vi har blivit lurade av en viss mr Devil och tror på heeeelt konstiga lögner om utsidans skönhet?

Aja.. nog om detta....

My God made me perfect, I'm the crown of his museum, a diamond in his eye!  I AM BEAUTIFUL!!!!!!!!!!




love / gorgeous mike ;)


Kommentarer
Postat av: Charlotte

Få som vågar skriva om detta. Sista veckan har jag tänkt som aldrig förr på detta ämnet. Hur mycket jag egentligen hatar att någon ska styra och göra oss fixerade, hur mycket vi egentligen borde stå emot och hur förvridet allting har blivit, så långt ifrån urspurngstanken..

Så vackert det är när man får se vad som finns innerst i en människa. Och inte bara vad någon skyltar med.

Jag har verkligen insett det nu, när man är gift också. Hur viktigt är det inte att välja den man älskar att vara med, och den som älskar en när man är sig själv..

Postat av: mikael

ja men det är ju sant! saknar den nakna sanning, den enkla världsbilden... en person är en själ, en kropp är en människa... vad blir vi trött på och vad kan ge dig nåt tillbax?



kroppsfixering är ju tillåtit på ett individuellt plan, men man blir allt för påverkad av omvärlden! Det blir ett must att va "hot" all the time...

2009-02-17 @ 22:52:52
URL: http://mrkolflaath.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback